Vágó István szerint a konzervatív ideológia „begyöpösödött”

Kornis Mihálynak tökéletesen igaza volt: ők tényleg sokkal jobban gyűlölnek minket, mint mi őket. Vágó István egyetlen mondatában benne van minden: a balliberális-urbánus felsőbbrendűség érzésének gőgössége, a népi-nemzeti eszmeiség és kultúra lenézése, illetve a lassan évtizednyi ellenzékiség miatti revánsvágy.

Hegyvidék új DK-s képviselője máris kimutatta a foga fehérjét.

„Ilyen köztéri szobrokat is szívesen látnék az új szellemű Budapesten és más, a begyöpösödött 'konzervatív' ideológia alól felszabadult városokban is...”

Imigyen szóla a szoborember.

Miközben az új Demszky, Karácsony Gergely bicajos lendületből lenácizta az erdélyi író- és költőfejedelmet, Wass Albertet, a deres szakállú idősb kolléga sem akart lemaradni mögötte. A jobbikos támogatással a XII. kerületben önkormányzati képviselővé választott gyurcsányista Vágó Istvánból előtört a szabadságharcos kultúrpolitikus a közösségi médiában – midőn száz ultramodern és hiper 21. századi szobrot álmodott, sőt: tán ezeret.

A náci-kommunista (szivárványos) moslékkoalíció médiaideológusa (nyilván a sokszínűség elfogadása, a tolerancia jegyében) „ízlésesen” belerúgott egyet a vesztesbe, csak hogy tudja, mire számíthat a következő években a szabad, európai (szabad európai), haladó szellemű nyugati kultúra Budapestjén. Vágó lazán begyöpösödöttnek minősítette a konzervatív ideológiát – vagyis hat nappal a karácsonyi siker után máris egy kiadósat böffentett a sebeit nyalogató keresztény-nemzeti táborra.

Nesze nektek, évszázados magyar gyökerek! Köpnek ezek a csendes, józan többségre. Minden és mindenki, ami és aki polgári, nemzeti, keresztény, számukra: bugris, mucsai, begyöpösödött, meghaladott – meghaladandó. Kultúr-, de még inkább szabadságharcot hirdetnek a gyűlölet jegyében.

Vágó István egyetlen mondatában benne van minden: a balliberális-urbánus felsőbbrendűség érzésének határtalan gőgössége, a népi-nemzeti eszmeiség és kultúra végtelen lenézése no meg a lassan évtizednyi ellenzékiség miatti revánsvágy.

Ez tartja össze és ez mozgatja az ellent. Fogadjuk el Kornis Mihály igazságát, ti. ők tényleg még sokkal jobban gyűlölnek minket, mint mi őket.

Innen lesz szép; de innen kell nyerni 2022-ben! Úgy, hogy; és úgyhogy: felvesszük a nemzeti önvédelem kesztyűjét. Mielőtt még mindent elveszítünk, ami szerintünk hagyományos, értékes, patinás és nemes – szerintük meg csak begyöpösödött...

Forrás: ezatuti.blogstar.hu

https://hegyvidek.blogstar.hu/./pages/hegyvidek/contents/blog/84759/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?