Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.

Pokorni példát mutatott a balliberális siserehadnak

Osztogatás és fosztogatás helyett önmérsékletet: a XII. kerület fideszes polgármestere egy, azaz egy alpolgármesterrel is beéri.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Így kell ezt csinálni. Nem pofázni kell a takarékosságról, hanem tenni érte. Valahogy úgy, ahogy Hegyvidék polgármestere csinálja. Merthogy

Pokorni Zoltán példát mutatott a balliberális siserehadnak.

Az október 13-i budapesti vész, a gyurcsányista balliberális gátlástalanság feltámadása óta a Nullker bloggerei élen jártak a fővárosi és kerületi rémtörténetek feltárásában. Kibontottuk az igazság minden részletét, így kiderült róla, hogy az valójában: gazság. Merthogy nem más történik, mint hogy a szivárványos moslékkoalíció rárepült a koncra, vagyis rárabolt az önkormányzatok kasszájára. Az ellenzéki pozícióosztogatás vezetett oda, hogy tovatűnt a kampányban ronggyá ígért takarékoskodás (és az átláthatóság is persze). Vályúhoz rohantak a balliberó gittegyletek, így mind követelte a helyét: így lett KariGeri álzöld főpolginak mindjárt öt, azaz öt helyettese, no meg a balsorsú kerületek új, ejtőernyős ellenzéki viccvezéreinek is úgy cirka három-négy alpolgármestere. Jó, ropogós magyar forint százezrekért, akár millióért per hó, persze az adófizetők „lelkes” támogatásával.

No de mit tesz a „korrupt, tolvaj” Fidesz-KDNP, ahol megőrizte a kerület vezetését? Korruptkodik és rabol – mármint a függetlenobjektív média szerint. Figyeljük csak a XII. kerületet!

Pokorni Zoltán, a Hegyvidéket immár 13 éve irányító, ezúttal is újraválasztott kormánypárti polgármester nemhogy növelte, hanem még csökkentette is alpolgármesterei számát, az eddig háromról egyre, vagyis egyre. A kerületben így ezentúl csak és kizárólag Font Krisztina segíti majd helyettesként Pokorni munkáját. Úgy tűnik tehát,

ahol komolyan gondolják a takarékosságot és az önmérsékletetet, ott meg is lehet valósítani.

Le a kalappal Pokorni polgármester előtt. MSZP-s, DK-s, momentumos, párbeszédes hölgyek és urak, lehet utána csinálni! Asztal fölé a kezeket, és kiüríteni a zsebeket!

https://hegyvidek.blogstar.hu/./pages/hegyvidek/contents/blog/85840/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?