Arcul köpte a választókat a kétfarkú műmájer

Kovács Gergely azt hiszi, hogy öncélú jópofizással álcázhatja a semmittevő hozzá nem értést. Csakhogy ezzel a választókat veszi semmibe a hegyvidéki Mr. Összeférhetetlen.

Mr. Összeférhetetlen menetből beárazta a kutyafalkát.

Vajúdtak a hegyek, és egeret szültek. Poénkodni akart az első kutya, aki bizottsági elnök lett, de belefulladt, addig erőlködött, míg szánalmasan összecsinálta magát.

Viccesnek szánt arcátlan pofátlanságot tolt le a Hegyvidék önkormányzati lapjában Kovács Gergely. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt kétfarkú falkavezére kompenzációs listáról surranópályázott be a testületbe, ahol fontos és jelentőségteljes pozíciót bíztak rá, pártja és az ellenzék képviseletében: a közgyűlés összeférhetetlenségi és vagyonnyilatkozati bizottságának elnökévé választották.

Gyengébbek – vagyis a kutyusok – kedvéért – ez az egyik legfontosabb és legfajsúlyosabb testület, mely a polgármester, az alpolgármesterek és a képviselők törvényes, jogszerű működése felett őrködik (üvölt és büntet, ha összeférhetetlenséget észlel!), a vezetők mellett azok hozzátartozóinak vagyoni helyzetét is figyelemmel kíséri (árgus szemekkel lesve a trükközéseket!), és adott esetben – ha olyan szabálytalanságot szúr ki – akár polgármestert is buktathat.

Ugató Kovácsnak ebből ennyi esett le:

„Én lettem a kerületben a vagyonnyilatkozati bizottság (nem csinál semmit) elnöke. Igyekeztem ehhez méltó bemutatkozást küldeni a helyi újságnak.”

Jelesül ezt:

Ennyire futja a kutyavezértől: nem vicces, annál inkább szánalmas...

Nagy igyekezetében egyet rögvest bizonyított: ha valaki, akkor ő nyilvánvalóan összeférhetetlen – egy felelős tisztséggel.

Még nem csinált semmit, de máris arcul köpte a választókat.

Címkék: Buda
3
https://hegyvidek.blogstar.hu/./pages/hegyvidek/contents/blog/86139/pics/lead_800x600.png
Buda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Poxy válasza: Poxy bejegyzésére 2019-11-18 21:59:36
Elnézést, elírtam a polgármester úr nevét: helyesen Pokorni Zoltán.
Még annyit fűznék hozzá, hogy ha nem az intelligencia hiánya a cikk fő oka, hanem a szándékos lejáratás, az talán még rosszabb.
Válaszolok
Poxy 2019-11-18 21:57:34
Ahhoz, hogy valaki a humort értse, szükséges egy minimális intelligencia - ennek hiányában olyan fröcsögésre futja, amilyet a cikkben is olvashatunk. Akit valóban érdekel a Kétfarkú Kutyapárt tevékenysége és eddigi eredményei, például hogy a választási kampányokra kapott pénz legnagyobb részéből óvodák, iskolák kerítéseit festették ki, buszmegállókat emeltek és padokat festettek, az a normális, objektív sajtótermékekből és a párt honlapjáról és Facebook-oldaláról erről tudnak tájékozódni. Ez a blog nem ilyen, itt csak Pokorny Zoltán a jó fiú, mindenki más vagy gazember, vagy hülye, vagy mind a kettő. Javasolnám, hogy Kovács Gergő képviselői és bizottsági elnöki teljesítményét majd a tevékenysége alapján ítéljük meg, és egy viccpárt elnöknének ne rójuk fel, hogy viccel - de úgyis hiába, legalábbis ettől a blogtól ebben a tekintetben (sem) várok sokat. Mindenesetre azoknak az olvasóknak, akiknek van még valami az agyvelejük helyén, és szeretnének néha valódi infókat is olvasni a Hegyvidékről, melegen ajánlom, hogy más helyről is tájékozódjanak.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-18 17:17:42
A KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁRA hivatkozva azonnal szögezzük le:
8.) pont: A kommunista (teszem hozzá a kétfarkú kommunista is !!!) megfelelő tudás híján is készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, még azokra is, amelyek kivételesen alapos szakmai felkészültséget igényelnek.
(Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre)
Mellesleg: valahogy ezek a Gergelyek mostanában - különösen Budapesten - nem nyerő keresztnevek, még a kétfarkú, idült hülyék (kunhalmiul: hűjjék) körében sem.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?