Vágó István hisztizik, mert beszóltak neki a kirekesztő Niedermüller miatt

A mindenhez is értő gyurcsányista bukott kvízmester, XII. kerületi képviselő zokon vette, hogy szembesítették az erzsébetvárosi szégyenpolgármester rasszizmusával. Pedig nincs miért csodálkoznia, ha beállt a magyarfóbiás Niedermüller mellé.

A bukott kvízmester magának kereste a bajt.

Vágó István hisztizik. Vágó István sír-picsog, sivalkodik, mert megkapta a magáét. Mert arcon találta a nép hangja, mely közvetlen közelről hatolt a fülébe. És most nagyon fáj neki.

A DK hegyvidéki önkormányzati képviselője, a BKV szerelőcégébe delegált felügyelőbizottsági tagja azon akadt ki, nem kicsit, hogy az embereknek elegük van párttársából, Niedermüller Péterből. Nagyon. Rövid úton kipenderítenék a magyar közéletből a kirekesztő, rasszista erzsébetvárosi polgármestert, aki súlyosan megbélyegezte a fehér, keresztény, heteroszexuális magyarokat. A gyűlöletgyáros Gyurcsány-banda pedig – élén az őszödi politikai maffiafőnökkel, benne a bukott kvízmesterrel – cinkosan hallgat, vigyorog, relativizál, menteget vagy vissza is támad. Vagyis olajat önt a tűzre.

„Ma délután metróval igyekeztem valahova. A Délinél szembe jött velem egy atyafi, és miután felismert, vérben forgó szemmel azt rikácsolta az arcomba, hogy 'na, te szarházi, kapjátok már a pofonokat Niedermüllerért!' Épp akkor történt, amikor elkezdődött Bayerék gyűlölet elleni tüntetése” – hányta fel a Facebookra a sértődött FaVágó.

Ja, amúgy fizikai erőszak éppen a tüntetés egyik szervezőjét érte Gyurcsány, Niedermüller és Vágó egyik balliberális atyafijától, aki vérben forgó szemmel, kezében egy rúddal ütötte meg ártatlan áldozatát. A szervező nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A támadót a rendőrök a helyszínen elfogták, majd garázdaság megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Ennyit akkor vérben forgó szemekről és pofonokról. Vágó pedig ne csodálkozzon, ha megvetés jut neki osztályrészül a fehér, keresztény, heteroszexuális magyaroktól. A csendes, normális, józan többségtől.

Magának kereste a bajt.

Címkék: Buda
https://hegyvidek.blogstar.hu/./pages/hegyvidek/contents/blog/89758/pics/lead_800x600.jpg
Buda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?